Skolas blogs

23.12.11

Paldies vecākiem!

18.decembra vakarā 11.klases skolēni devās patiesi ilgi gaidītajā ekskursijā. Lai šis brauciens, kura maršruts tehnisku iemeslu dēļ neskaitāmas reizes mainījās, beidzot notiktu bija jāpārvar ne mazums šķēršļu.
Galvenā problēma bija transports. Decembra beigās, kad visas klases jau sen izsmēlušas savu ekskursiju dienu limitu, mūsu skolēnu skaita ziņā nelielajai klasei vajadzēja atrast piemērotu autobusu. Būtībā bez milzīgiem tēriņiem tas ir neiespējami.
Bet mēs varam visu! Šajā gadījumā bez atbalsta protams bija neiztikt. „Palīdzības roku” sniedza mūsu pašu vecāki – Vladis (Reiņa tētis) un Jānis (Jāņa Gotauta tētis). Abi tēvi ne vien nogādāja mūs visos apskates objektos ar apbrīnojamu punktualitāti. Viņi izrādījās lieliski sarunbiedri arī klases audzinātājai Vijai. Atsaucīgie un darītgribošie vecāki apmeklēja kopā ar mums „Skrīveru saldumu” fabriku, kur ar milzīgu aizrautību un entuziasmu veidoja marcipāna figūriņas.
Bez Jums šis brauciens nebūtu noticis, respektīvi, mēs nebūtu tik jauki noslēguši šo mācību gadu. Lielu lielais paldies! Ceram uz tik pat patīkamu sadarbību arī turpmāk! Gaišus un mierpilnus svētkus!