Skolas blogs

29.4.12

9.a klase iestāda ābeli


Iespējams, ka vairāki no jums manīja rosīšanos pie skolas garā gaiteņa sienas, kad 9.a klase projektu dienās to apzīmēja un krāsoja. Ideja par šādu projektu apkrāsot skolas sienu  radās mūsu klases audzinātājai sk. Ingai. Iesākumā skolotājai doma bija par skolas skici ar 45 logiem (45iem? Šogad skolai paliks 45 gadi) un katrā logā gadu un kādu fotogrāfiju, kas šo gadu raksturo. Tad skolotājai apspriežot šo domu ar klasi, klasē radās doma - varbūt nevis logus, bet balonus. Tad kādā dienā Martai ienāca doma par ābeli. Un tā nu uz mūsu skolas garā gaiteņa sienas ir izaugusi ābele.

Tātad, kas tad īsti notika projektu dienās:

1. Pašu sākotnējo koda skici uz sienas uzskicēja sk. Gunta.

2. Piektdien mūsu klase atnāca ap 9:00 un mēs sākām atšķirot fotogrāfijas priekš ābeles. Bet tā kā mums bija maz laika, jo vairākām no mūsu meitenēm un arī skolotājai bija 11:00 jābūt uz ģenerālmēģinājumu skolas COMENIUS noslēguma koncertam...
3. ...tad pēc mēģinājuma, jau krietnu laiku vēlāk ap 15:30 skolotāja un es sākām ieskicēt mūsu ābelei ābolus un lapas tā mums pagāja stunda, kuras laikā mums pievienojās arī sk. Gunta.
4. Un nu jau sestdiena - lielā krāsošanas diena. Lielākā daļa klases jauca krāsas - sarkanas, zaļas, brūnas un pelēkas. Tādā veidā mūsu ābele tika izkrāsota 3 stundu laikā.
5. Pēc kāda laiciņa uz ābolīšiem, kas īstenībā nav nemaz tik mazi, parādīsies fotogrāfijas no skolas dzīves šo 45 gadu laikā.


Paldies visiem, kas piedalījās šajā ābeles stādīšanas procesā!