Skolas blogs

26.10.11

Iesvētības vai...

Kā katru gadu, arī šoreiz pirms rudens brīvlaika notika 10. klases iesvētības. Jautrs pasākums, vai ne? Tomēr nez kādēļ šoreiz to gribas apšaubīt. Jo...
Lai cik tas skumji nebūtu, 11to "jociņi" katru gadu slīd arvien zemāk. Nu lūk, šogad esam tikuši jau zem jostas vietas. Iesvētības ir paredzētas, lai pārbaudītu un izaicinātu "jauniņos" parādīt savas spējas, bet šajā gadījumā tālāk par 10to pazemošanu, 11to idejas nesniedzās. Aprakstītas sejas, krāsas un eļļas matos - cik asprātīgi!

Visi tiek ieģērbti pamperos, taču nez kādēļ neviens neaizomājas, kā šos "jokus" redzot, jūtas cilvēki, kuri veselības problēmu dēļ ir spiesti ikdienā izmantot šādus aksesuārus.

Hm, nez kāds varētu būt nākošais "joks"...
Ak jā, ēdiena izniekošana. Pieņemu, ka arī šie bērni smietos vēderu turēdami, redzot kā putra tiek salieta matos un izsmērēta pa sienām.
Pārskatot bildes no pasākuma, nevaru nepamanīt vienu faktu - 11tie visās bildēs ir starojoši. 10tie šeit vēl mēģina smaidīt, taču tālāk kaut kā šos smaidus vairs neredz...
Pasākumu lieliski ilustrē dotā zvēresta pēdējās rindas - zvēram atriebties nākošajiem 10tajiem. Tieši tā, atriebība nevis iesvētības.
(bildes ņemtas no 11.klases kolekcijas)