Skolas blogs

29.2.12

Smart Board interaktīvās tāfeles tests

Uh, laikam 9cē jau ir visai slavena kļuvusi ar savām tāfeļu testēšanām. Sākumā notestēja Active Inspire un tad arī Smart Board. Beidzot esmu atradis laiku uzrakstīt testa "atskaiti" arī par Smart Board.

Kā saprotu tad šīs tāfeles trumpis nav kādas NASA kosmosa tehnoloģijas, bet gan programmatūra. Jā programmatūra ir patiešām ērti lietojuma, bet nevarēšu izteikt un neizteikšu viedokli, kura programmatūra - Active Inspire vai Smart Board man labāk patīk.

Tāfele pati tehniski nav nekas tāds. Tās dizains ir ļoti vienkāršs, bez uzkrītošiem elementiem. Rīkus uztver so-so (jā, es kalibrēju un liku rakstāmo tieši pretī, līnija vienalga raustījās). Foršs knifiņš ir, ka atpazīst rokas "pozu". Piemēram, saliekot roku dūrē un pieskaroties tāfelei programma ieslēdz dzēšgumiju. Vēl laba lieta ir 3D modeļi, jā, man liekas tas bija Smart Board. Apskati krabi 360 grādos. Klases visiemīļotākā funkcija vija apzīmēt datora atvērto logu - dažos gadījumos noderīga funkcija. Bet Tev pašam būs iespēja patestēt tāfeli izstādē Skola 2012, kas notiks no 1. līdz 4. martam izstāžu zālē Ķīpsala.
Vairāk informācijas varat uzzināt noskatoties šo video.

http://smarttech.com/smartboard