Skolas blogs

20.4.12

ZZ čempionāts, 8.a klase

Kā jau katru gadu Latvijā notek ZZ čempionāts, kurā piedalās klases no visas Latvijas. Arī šogad mēs, 8.a, izmēģinājām veiksmi un iesūtījām video kā pirmo uzdevumu. Ilgi un ar nepacietību gaidījām atbildi. Kad skolotāja paziņoja par to, ka esam tikuši finālā, visi bija sajūsmā. Priekšā mums bija lielais pusfināls, kurš notika 12. aprīlī Ogrē. Bija palikušas tikai dažas dienas līdz pusfinālam, bet bija tik daudz jāpadara! Mums bija jāizdomā ZZ čempionāta himna, jāvienojas par vienojošu apģērbu un jāuztaisa plakāti.
                            
Kad lielā diena bija klāt, visi bijām ļoti uztraukušies, jo konkurence bija liela. Aizbraucām uz Ogri un bijām gatavi sīvai cīņai par tikšanu finālā. Mums bija jāveic visdažādākie prātošanas, skriešanas un radošie uzdevumi, kā arī mūsu sagatavotās himnas prezentēšana. Lecām, skrējām, domājām un galvenais - bijām ļoti vienoti. Iesaistījāmies un piedalījāmies visi. 
Visi uzdevumi bija paveikti. Kad gaidījām rezultātus, visi bijām ļoti, ļoti uztraukušies. Kad 3. un 4. vietu nosauca, nenokārām degunus, bet cerība pamazām pameta mūs. Tad pienāca tas moments, kad nosauca mūsu klasi - 2. vieta pusfinālā. Bijām pārsteigti, taču neizsakāmi laimīgi. Smaids no mūsu sejām nepazuda visu atlikušo dienu. Kopumā viss bija ļoti organizēti un pozitīvi. Tagad mums ir priekšā ir lielais fināls! Turiet par mums īkšķi!